Bio

De Nederlands zanger Maarten Seegers uit Millingen aan de Rijn, begon als vocalist in de band “Net als toen” waar hij o.a met zijn vader “gitarist” muziek maakte uit de jaren 60 en 70.

Sinds 2020 is Maarten actief aan zijn zangcarrière begonnen. Door regelmatig te posten op social media kanalen werd hij opgemerkt door Talpa en maakte Maarten zijn debuut op een groot podium bij het televisieprogramma “Liedje op het eerste gezicht”

In april 2023 begon de zangcarrière van Maarten nog meer te “kleuren” , de eerste Single die werd uitgebracht door de Nationale Artiesten Parade. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Jeroen Russchen en Robert Vredeveld van Vredeveld & Russchen Music, die ook voor o.a Mart Hoogkamer, Tino Martin en vele anderen hebben geschreven.

Na zijn eerste single “Kleuren”,, die warm is ontvangen in Nederland, buurlanden en door de nu al trouwe fans, heeft Maarten, met zijn enorme passie voor muziek op 6 september zijn tweede single “Blijf vannacht“ uitgebracht die ook vol lof is ontvangen. Het is voor Maarten een grenzeloos muzikaal avontuur. Maarten is enorm trots op waar hij nu staat en benieuwd wat de muzikale toekomst nog gaat brengen.